Mundësi Punësimi

Eagles Estate ofron vend pune për Agjent Imobiliar

  Qëllimi i punës:

 1. gjetja e pronës
 2. marrdhënie me klientët
 3. kontrata
  Kërkesat për këtë pozicion:

 1. Energjik, aftësi shumë të mira komunikimi dhe negocimi
 2. Eksperiencë punë në marketing dhe shitje (avantazh në Real Estate)
 3. Mosha: 21-30 vjeç
 4. Njohuri kompjuterike si dhe navigim ne internet
 5. Të njohë gjuhët Anglisht dhe Italisht
  Si mund të aplikoj?

Dërgoni CV-n në hr@eaglesestate.com

Do kontaktohen vetëm personat e përzgjedhur