Kerkesa

Kerkese per apartament per blerje ne bllok:
Siperfaqe 100m2 . Organizimi 2+1 Rruga Brigada VIII.
Kerkese Apartament me qera.
Tek Parku i Liqenit.
Kerkese apartamente te ndryshme me qera ose per shitje:
Zonat: Komuna e Parisit, 21 Dhjetori, PAM tek Liqeni.
Per te derguar detajet dhe fotot e prones dergoni email ne info@eaglesestate.com.