Qira
Magazina
Vendndodhja: 
Tirane
Siperfaqe: 
550m²
Cmimi: 
2 500€

Adresa: tek Ish Kombinati Tekstil, 5km larg qendres se Tiranes.
Ka vend parkimi per maune dhe ashensor industrial per tonazh te rende.
E paisur me zyra dhe tualete.

Lartesia: 4.2m

Karakteristika te tjera: 
Pamje e bukur
Hapesire Parkimi
Ashensor
Ne rruge kryesore
Cel: 066 256 7777
Shperndaje
Kontakt i shpejte