For Rent
Warehouse
Location: 
Tirane
Surface: 
550m²
Price: 
2 500€

Adresa: tek Ish Kombinati Tekstil, 5km larg qendres se Tiranes.
Ka vend parkimi per maune dhe ashensor industrial per tonazh te rende.
E paisur me zyra dhe tualete.

Lartesia: 4.2m

Other Features: 
Scenic View
Parking Space
Elevator
Main Road
Cel: 066 256 7777
Shperndaje
Kontakt i shpejte